check-mark Bedst i hverdagen​

check-mark​ Billigst i længden

check-mark TEKNIQ Garanti

check-mark Mere end 40 års erfaring

Montering af varmepumpe af professionelle fagfolk

Står du og mangler en, der kan montere din nye varmepumpe? Hos EK Blik er vi specialisterne, du har brug for. Vi står klar til at hjælpe dig med montering af varmepumpe i Vamdrup, Kolding, Lunderskov og omegn.

Når du vælger at benytte os til montering af varmepumpe, får du professionelle folk ud på opgaven. Vi har en masse erfaring med at montere forskellige former for varmepumper. Vi kan derfor sørge for, at den bliver monteret korrekt. På den måde kan du få mest muligt ud af din nye varmepumpe.

Vi sørger for installation af varmepumpe

Når du skal have en varmepumpe, sørger vi både for levering og montering af den. Du kan derfor trygt overlade det til os. Vi sørger nemlig for det hele, så du blot skal nyde godt af varmen efterfølgende. Det bliver ikke nemmere at få montering af varmepumpe. Montering af varmepumpe er dog ikke det eneste, vi hjælper med.

Når du har en varmepumpe, skal der fra tid til anden udføres service på den. Service på varmepumpe er selvfølgelig også noget, vi kan tage os af. Vi kan derfor klare alle opgaver, der måtte være forbundet med din varmepumpe.​

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes mange forskellige typer varmepumper. Prisen kan derfor svinge, alt efter hvilken model du vælger. Der er for eksempel forskel på priserne i forhold til, om det er en luft til vand varmepumpe, eller det er en luft til luft varmepumpe. Vi hjælper dig dog gerne med at finde frem til, hvad der er billigst og mest fordelagtigt for dig.

Når du skal have montering af varmepumpe, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Du skal blot kontakte os, hvorefter vi kan finde frem til en løsning og en pris specielt til dig. Kontakt os på telefon 20 86 24 01, eller skriv en e-mail til korff@ek-blik.dk​. 

For info og tilbud

20 86 24 01

EK Blik ApS

Fabriksvej 1​

Tlf.: 20 86 24 01

6580 Vamdrup​

CVR: 29636184

​Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​et

​Fabriks​vej 1
​​6580 Vamdrup

CVR: 29636184

EK Blik er vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på facebook.dk

Kontaktoplysninger

Hurtig navigation