check-mark Bedst i hverdagen​

check-mark​ Billigst i længden

check-mark TEKNIQ Garanti

check-mark Mere end 40 års erfaring

Renovering af badeværelse efter dine drømme

Drømmer du om at få et nyt badeværelse? Hos EK Blik ApS kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi står klar til at hjælpe dig med renovering af badeværelse, der lever op til dine forventninger. Vi holder til i Vamdrup, men kommer gerne til både Kolding, Lunderskov og omegn.

Vi har en masse erfaring med renovering af badeværelse, hvor vi både har hjulpet private og erhverv. Derudover er vi også klar på både store og små opgaver. Omfanget af renoveringen er derfor ikke en hindring for os.

Vi klarer hele projektet, når du skal have nyt bad

Når du skal have foretaget en badeværelsesrenovering, kan der være mange forskellige områder, der skal berøres. Du kan dog lade os stå for hele projektet. På den måde slipper du for at skulle koordinere med flere forskellige håndværkere under badeværelsesrenoveringen.

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler. Du kan derfor finde det hele til din renovering af badeværelse hos os. Her er der noget til enhver smag og stilart. Er du på udkig efter løsninger, der kan spare dig for vand og energi, har vi selvfølgelig også det.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for en renovering af badeværelse afhænger blandt andet af størrelsen på badeværelset. Det er nok ikke overraskende, at prisen på et lille badeværelse er billigere end prisen på et stort badeværelse. Derudover kan valg af materialer også have en indvirkning på prisen.

Når du vælger at lade os stå for din renovering af badeværelse, får du dog priser, der er i bund, og en kvalitet, der er i top. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på din renovering. Du kan henvende dig på telefon 20 86 24 01 eller på e-mail korff@ek-blik.dk​.

For info og tilbud

20 86 24 01

EK Blik ApS

Fabriksvej 1​

Tlf.: 20 86 24 01

6580 Vamdrup​

CVR: 29636184

​Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​et

​Fabriks​vej 1
​​6580 Vamdrup

CVR: 29636184

EK Blik er vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på facebook.dk

Kontaktoplysninger

Hurtig navigation