check-mark Bedst i hverdagen​

check-mark​ Billigst i længden

check-mark TEKNIQ Garanti

check-mark Mere end 40 års erfaring

Installation af solvarme giver dig en økonomisk besparelse

​Går du og overvejer at installere solvarme? I Danmark skinner solen omkring 1.800 timer om året, og med et solvarmeanlæg kan du ganske enkelt udnytte den rene og gratis energi i din bolig. 

Med en installation af solvarme parer du ikke blot på varmeregningen i mange år frem, du er også med til at sikre et bedre klima, da solvarme er en vedvarende energikilde.

Desuden vil dit solvarmeanlæg omsætte solens stråler til forureningsfri energi år efter år og erstatte din brug af fossile brændsler og dermed de CO2-udslip, der truer vores klima. Faktisk er der ingen anden vedvarende energiform, der er så effektiv som solvarme.

Vi gør det enkelt at få et solvarmeanlæg

Hos EK Blik ApS kan vi sørge for, at du får installeret solvarme uden bøvl. Vi har allerede flere års erfaring og har sørget for flere anlæg til private kunder i blandt andet Kolding, Lunderskov og Vamdrup. 

I forbindelse med vores installtion af solvarme kan vi rådgive dig i forhold til anlæg og størrelse, og vi er herefter med hele vejen. Det vil sige, at vi monterer og installerer solvarme og kan også servicere og renovere dit solvarmeanlæg. 

Anlægget består udendørs af en eller flere solfangere, som vi forbinder med din varmtvandsbeholder inde i huset.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud på vores installation af solvarme

Der findes mange solvarmeanlæg, og kvaliteten varierer. Vi kan naturligvis rådgive dig til den optimale løsning i forhold til både placeringen af dit hus og dit behov og budget, og beregne hvor meget du vil spare over tid. 

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om dine muligheder i forbindelse med vores installation af solvarme. Vi kigger også gerne forbi med et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 20 86 24 01, skriv til e-mail korff@ek-blik.dk eller brug vores kontaktboks til højre.

For info og tilbud

20 86 24 01

EK Blik ApS

Fabriksvej 1​

Tlf.: 20 86 24 01

6580 Vamdrup​

CVR: 29636184

​Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​et

​Fabriks​vej 1
​​6580 Vamdrup

CVR: 29636184

EK Blik er vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på facebook.dk

Kontaktoplysninger

Hurtig navigation